Onze menu
Zorgvuldig geselecteerd, seizoensgebonden en lekker

RESTAURANTKAART

 SEPTEMBER - OKTOBER 2016


VOORGERECHTEN

  • GANDAHAM MET STRUCTUREN VAN PAPRIKA
  • GEFLAMBEERDE GAMBAS MET RUM EN ANANAS - MANGOCHUTNEY
  • ST- JACOBSSCHELP GEGAARD IN DE OVEN MET CITROENTIJM EN CITRUSAROMA

SOEPEN

  • DAGSOEP
  • CONSOMME OSSESTAART MET BRUNOISE VAN GROENTJES

VISGERECHTEN

  • GEPOCHEERDE GRIET MET WITLOOF
  • VIS VAN DE WEEK MET ZEEVRUCHTEN EN CAROLUSSAUSJE

VLEESGERECHTEN

  • LAMSKROON MET GROENTETOOI - 2 CTS
  • DUBBELE HAASBIEFSTUK MET PEPERSAUS - SALADEMIX

VEGETARISCH GERECHT

  • GROENTEN PASTA

DESSERTEN

  • GEFLAMBEERD FLENSJE NORMANDISCHE WIJZE
  • WENTELTEEFJE MET APPELTJES EN VANILLEROOMIJS
  • KAASBORDJE
  • DAME BLANCHE

RESTAURANTKAART

NOVEMBER - DECEMBER 2016


VOORGERECHTEN

  • MOUSSE VAN DUIF MET EEN KROKANTE HERFSTSALADE
  • HUISGEROOKTE ZALM OP TOAST MET WALDORFSALADE
  • LAUWE SALADE VAN WITLOOF MET KALFSZWEZERIKEN EN TRUFFELJUS                                                                    SOEPEN
  • DAGSOEP
  • BISQUE VAN KREEFT

VISGERECHTEN

  • GEPOCHEERDE ZALMMOOT MET CHAMPAGNESAUS
  • VIS VAN DE WEEK OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE EN MOUSSELINESAUS
  • ½ KREEFTJE GEGRILD MET KARDINAALSAUS

VLEESGERECHTEN

  • FAZANT OP BRABANTSE WIJZE - 2CTS
  • HAZENPEPER
  • VARKENSHAASJE MET FINE CHAMPAGNESAUS EN HERFSTGARNITUUR

VEGETARISCH GERECHT

  • QUINOA MET GEGRILDE GROENTJES

        DESSERTEN

  • SABAYON GEPARFUMEERD NAAR KEUZE
  • JUBILEUMKERSEN
  • KAASBORDJE
  • VARATIE VAN GEFLAMBEERDE KOFFIE

RESTAURANTKAART

JANUARI - FEBRUARI 2017


VOORGERECHTEN

  • WILDTERINE MET TRIO VAN UIENCONFITUREN
  • GARNAALKROKET MET COULIS VAN TUINKRUIDEN
  • GEFLAMBEERDE KING KRAB MET HOFMEESTERBOTER

SOEPEN

  • DAGSOEP
  • WITLOOFROOMSOEP MET GARNAALTJES EN GEROOKTE ZALM

VISGERECHTEN

  • GEGRILDE TONIJN MET RATATOUILLE
  • VISPANNETJE MET SAFRAAN EN MOSSELTJES

VLEESGERECHTEN

  • KALFSNOOTJES IN PITTIGE ROQUEFORTSAUS
  • EENDENFILET MET WINTERGARNITUUR

VEGETARISCH GERECHT

  • LASAGNE MET POMPOEN

        DESSERTEN

  • MOELLEUX VAN FONDANTCHOCOLADE
  • GEBAKKEN VERSE VIJGEN MET AMANDELROOM EN PISTACHE-ROOMIJS
  • KAASBORDJE
  • VARIATIE VAN GEFLAMBEERDE KOFFIE