Onze menu
Zorgvuldig geselecteerd, seizoensgebonden en lekker

RESTAURANTKAART

 SEPTEMBER - OKTOBER 2017


VOORGERECHTEN:

GANDAHAM MET STRUCTUREN VAN PAPRIKA

GEFLAMBEERDE GAMBAS MET RUM EN ANANAS - MANGOCHUTNEY

ST- JACOBSSCHELP GEGAARD IN DE OVEN MET CITROENTIJM EN CITRUSAROMA


SOEPEN:

DAGSOEP

CONSOMME OSSESTAART MET   BRUNOISE VAN GROENTJES


      VISGERECHTEN:

GEPOCHEERDE GRIET MET WITLOOF


  • VIS VAN DE WEEK MET  
  •     ZEEVRUCHTEN EN  
  •     CAROLUSSAUSJE

VLEESGERECHTEN:

LAMSKROON MET GROENTETOOI - 2 CTS

DUBBELE HAASBIEFSTUK MET PEPERSAUS - SALADEMIX


VEGETARISCH GERECHT:

  • GROENTEN PASTA


DESSERTEN:

GEFLAMBEERD FLENSJE NORMANDISCHE WIJZE

WENTELTEEFJE MET APPELTJES EN VANILLEROOMIJS

KAASBORDJE

DAME BLANCHE

RESTAURANTKAART

NOVEMBER - DECEMBER 2017


VOORGERECHTEN:

MOUSSE VAN DUIF MET EEN KROKANTE HERFSTSALADE

HUISGEROOKTE ZALM OP TOAST MET WALDORFSALADE

LAUWE SALADE VAN WITLOOF  MET KALFSZWEZERIKEN EN            TRUFFELJUS                                                                 

SOEPEN:

DAGSOEP

BISQUE VAN KREEFT

VISGERECHTEN:

GEPOCHEERDE ZALMMOOT MET CHAMPAGNESAUS

VIS VAN DE WEEK OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE EN MOUSSELINESAUS

½ KREEFTJE GEGRILD MET KARDINAALSAUS

VLEESGERECHTEN:

FAZANT OP BRABANTSE WIJZE - 2CTS

HAZENPEPER

VARKENSHAASJE MET FINE CHAMPAGNESAUS EN HERFSTGARNITUUR

VEGETARISCH GERECHT

QUINOA MET GEGRILDE GROENTJES

                

                  DESSERTEN

SABAYON GEPARFUMEERD NAAR KEUZE

JUBILEUMKERSEN

KAASBORDJE

VARATIE VAN GEFLAMBEERDE KOFFIE

 RESTAURANTKAART

JANUARI - FEBRUARI 2018


VOORGERECHTEN:

WILDTERINE MET TRIO VAN UIENCONFITUREN

GARNAALKROKET MET COULIS VAN TUINKRUIDEN

GEFLAMBEERDE KING KRAB MET HOFMEESTERBOTER


SOEPEN:

DAGSOEP

WITLOOFROOMSOEP MET GARNAALTJES EN GEROOKTE ZALM

VISGERECHTEN:

GEGRILDE TONIJN MET RATATOUILLE

VISPANNETJE MET SAFRAAN EN MOSSELTJES

VLEESGERECHTEN:

KALFSNOOTJES IN PITTIGE ROQUEFORTSAUS

EENDENFILET MET WINTERGARNITUUR

VEGETARISCH GERECHT

  • LASAGNE MET POMPOEN

                DESSERTEN

MOELLEUX VAN FONDANTCHOCOLADE

GEBAKKEN VERSE VIJGEN MET AMANDELROOM EN PISTACHE-ROOMIJS

KAASBORDJE

VARIATIE VAN GEFLAMBEERDE KOFFIE