Thema-avonden

'Op Jacht' 

Vrijdag 1 December 2017

Amuse:

Mousse van eend met gelei van rode biet

Gerookte paling met sesam en sojasaus 5j

Burata, pompoen, basilicum

Oester met espuma van gin

Voorgerecht:

       Tartaar van wilde eend

               en kingcrab

Soep:

        Consommé van fazant                     fijne groentjes          

Tussengerecht:

 Tarbot met Champagneschuim 

Groene groentjes

                              Hoofdgerecht:

Hertenkalf met zalf van pastinaak

Knolselder noten saus

Aardappelkroketjes met zuurkool

Nagerecht:

Chocolade Texturen

Huisbereid ijs 


€ 60per persoon

Aperitief, wijn, drank, koffie of thee inbegrepen




      ' De lente komt eraan'

        Vrijdag 2 Maart 2018

Amuse:

Zeetong met schuim van morielles

Petits-Gras met kruiden couilis

pumpernikkel met kaas en uienconfituur

Oester met warme vinaigrette


Voorgerecht:

Scheermes, kokkels, st-Jacobsvrucht en Ghandeham


Soep:

Aardappelsoep met garnaal, crumble van bloedworst, truffel


Tussengerecht:

Rode poon met fois-gras

Aardappelschuim

Structuren van appel


Hoofdgerecht:

Parelhoen met jus van salieGebakken polenta

LentegroentjesNagerecht:

Frisco van chocolade met garnituur



€ 60 per persoon

Aperitief, wijn, drank, koffie of thee inbegrepen


Afbeeldingsresultaat voor bbq uitnodiging

'Barbecue'

Vrijdag 18 mei 2018


Aperitief van het huis of glaasje Cava of fruitsap

-

VIS:

Messen met look

spiesje met st jacobs/gamba

spiesje met scampi

VLEES:

spiesje kruiden balletjes

spiesje zwart/wit

spiesje mergeze

lamskoteltjes

varkenshaasje

spiesje kip

coté à l'os

GROENTJES:

mesclun sla

pasta salade

rijst salade

aardappelsalade

couscous salade

tomaat mozzarella

boontjes met feta en spekjes

wortel salade met nootjes

witte kool salade

rode kool salade

SAUSJES:

mayonaise, tartaar, cocktail curry-cocos, bearnaise, pepersaus

brood en boter/lookboter

NAGERECHT:

gebakken ananas met vanille-ijs

gebakken banaan met chocoladesaus


25 euro per persoon