Thema-avonden

'Op Jacht' 

Vrijdag 9 November 2018

Amuse:

Hapjes van de chef


Voorgerecht:

Tartaar van rode biet

mousse van duif


Soep:

 Consommé van hert

Celistine


Tussengerecht:

 Snoekbaars met schorseneren

Schuim van Nouilly prat

                            

Hoofdgerecht:

Wilde eend met tijmsaus

wintergarnituur

kroketjes


Nagerecht:

Creatief met chocolade

Huisbereid roomijs


€ 60per persoon

Aperitief, wijn, drank, koffie of thee inbegrepen


      東方晚上


        Vrijdag  29 Maart 2019

Amuse:

Hapjes van de chef


Voorgerecht:

Oosters gepekeld vlees


Soep:

Consommé van kip

fijne noedels


Tussengerecht:


Baby kreeft met

wortel, gember


Hoofdgerecht:

Gelakt varkensvlees

Paksoi, daikon, solentes

Gefrituurde mie


Nagerecht:


Sushi van mango

lycheeroomijs

crème van amandel




€ 60 per persoon

Aperitief, wijn, drank, koffie of thee inbegrepen


Afbeeldingsresultaat voor bbq uitnodiging

                 'Barbecue'

Vrijdag 17 mei 2019

VIS:

Variatie van vis bereidingen


Vlees:

Variatie van vlees bereidingen


Groentjes:

Uitgebreid groentenbuffet


Sausjes:

Variatie

warme en koude sausjes


Nagerecht:

Fruitbereiding

Huisbereid roomijs






25 euro per persoon